Herstoffering actie Gelderland

Dit is hét moment om je Gelderland bank een frisse make-over te geven! Van 15 mei t/m 15 juli krijg je namelijk 15% korting op een nieuwe stoffering. Gelderland banken gaan jaren lang mee en met een nieuwe stoffering en vervanging van het binnenwerk zijn ze weer als nieuw.

Hoe gaat een herstoffering in z’n werk?
Is jouw Gelderland meubel toe aan een nieuwe stoffering? Kom naar onze showroom en we adviseren je graag over welke stoffen geschikt zijn.

Zodra je een stofkeuze hebt gemaakt en we je bestelling hebben doorgevoerd plannen ze je herstoffering in. In de fabriek in Culemborg wordt de bank gedemonteerd en worden alle materialen op een verantwoorde wijze hergebruikt of afgevoerd. Vervolgens wordt de bank door de ervaren vakmensen voorzien van een volledig nieuw binnenwerk en een nieuwe stoffering. Dit hele proces duurt meestal 2 tot 4 weken.

 

Actievoorwaarden:

  • Looptijd van de actie is van 15 mei t/m 15 juli 2024.
  • Korting geldt op zowel de stoffering als het binnenwerk (schuim).
  • Actie is geldig op alle stof- en leersoorten uit de actuele Gelderland stoffenlijst, ingezonden stoffen zijn uitgesloten.
  • Actie is geldig op alle Gelderland meubels uit onze huidige collectie, oude modellen herstofferen we tot 10 jaar nadat ze uit de collectie genomen zijn.
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met de Gelderland Generations Inruilservice.

Andere acties

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.