Klinkende jubileumprijzen op Bora Bora / Bora Bèta

De bankenserie Bora Bora werd precies 40 jaar geleden geïntroduceerd en nog steeds is het ontwerp van Axel Enthoven een van onze onbetwiste succesmodellen. Dat vieren we met een mooie campagne!< De actie in het kort:

  • Klinkende jubileumprijzen van rond de 25% korting!
  • Bora Bora en Bora Bèta (alle varianten inclusief de nieuwe 2×90 cm en 3×70 cm)
  • In leer Senso
  • Periode: nu tot en met 31 december 2023

Een icoon in de Leolux-collectie, dat is Bora Bora. Een revolutionair ontwerp van de hand van Axel Enthoven dat sinds de introductie in 1983 zijn schare fans alsmaar heeft uitgebreid. De redenen daarvoor zijn helder: Bora Bora combineert een tijdloos gracieus ontwerp met een ongekend comfort. Zien doet bewonderen, zitten doet waarderen. Geraffineerde lijnen hoeven niet complex te zijn. De aantrekkingskracht van Bora Bora schuilt voor een groot deel in de eenvoud. Bijvoorbeeld in de manier waarop de armleuningen en de poten in elkaar versmelten. In de ranke zitkussens die op de uiteindes subtiel toelopen.

Andere acties

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.