Let’s celebrate! 70 years of COR

Dat COR zijn 70-jarig jubileum viert, mag ook u vieren. Ter gelegenheid hiervan bieden wij samen met COR u het hele jaar door geselecteerde lederen en stoffen bekledingen aan tegen gereduceerde tarieven. Welk meubelstuk u ook wilt bekleden.

De actie geldt op de speciale stoffenbundel en 4 geselecteerde Puro leer kleuren. Wanneer u op de link klikt komt u op de website van COR en ziet u de kleuren. Uiteraard zijn deze ook te vinden bij ons in de winkel en ziet en voelt u deze in het echt. Anniversary Price (cor.de)

Neem een voorbeeld aan de Jalis Clubfauteuil. Normaal gesproken is deze fauteuil in de stof 8189  €3.740,- maar nu 3 prijsgroepen verlaagd naar €3.598,- Dit is een korting van €142,-
Wanneer u deze fauteuil in het leer mooier vindt kost deze in het geselecteerde Puro leer normaal €4.457,- maar nu € 4.248,-

Heeft u nog vragen of wilt u een kijkje komen nemen naar de COR meubelen. Deze staan vanaf half mei bij ons in de showroom. Ook zijn deze te bewonderen in onze collectie op de website.

 

Andere acties

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.