Mali & Hidde Promotie

Het is zo mooi iets te maken wat uniek is

LABEL geloofd bij design dat je de pure enkelvoudige vorm moet vasthouden. Vanaf de eerste schets tot en met de uiteindelijke productie. De designers doen dat allemaal op hun eigen manier. Stuk voor stuk maken ze iets wat anders is en bij LABEL past.

ACTIE MALI
Hoe komt het dat Mali zo comfortabel zit? Door de losse rugleuning die met je meebeweegt. Geïnspireerd op de bekende, inklapbare campingstoel met het matje in de rug. Een matje, meer heb je eigenlijk niet nodig voor comfort. (Gerard van den Berg)

Kiest u voor de uitvoering in leersoort Skora of Bovino met het standaard onderstel in Black Grey of RVS. Dan betaalt u i.p.v. €792,- maar €699,-.

 

Meerprijs andere kleur poten +€35, Meerprijs kleur Nickel Metallic +€55, Meerprijs wielen +€47, Meerprijs houten poten +€100

 

ACTIE HIDDE
Hidde is als een enorme baseballhandschoen. Hij wil je opvangen, vasthouden en koesteren en ja… hij past als een handschoen. Ga maar eens zitten. (Gerard van den Berg)

Kiest u voor de uitvoering in leersoort Skora of Bovino met het standaard onderstel in Black Grey of RVS. Dan betaalt u i.p.v. € 2.195,- maar € 1.999,-

 

 

Meerprijs andere kleur onderstel +€55, Meerprijs onderstel kleur Nickel Metallic of Chroom +€75, Meerprijs Soft gestoffeerde versie +€100, Bijpassende pouffe €799

Deze bovenstaande acties gelden tot het einde van 2024. Wilt u meer informatie?
U kunt ons altijd bereiken via de telefoon of mail. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons in de winkel om de modellen te zien en te proberen.

 

Andere acties

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.