Van Duivenboden Interieur Haarlem

Een lifestyle complex met een typisch Haarlems karakter
Van Duivenboden Interieur, met meer dan 800 vierkante meter showroomoppervlakte voor de totaalinrichting van nu, in eeuwenoude herenhuizen, die een overweldigend decor vormen. Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires, belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs een onvergetelijke interieurbeleving.

Parketspeciaalzaak Soares
Parketspeciaalzaak Soares is een ambachtelijk bedrijf met een showroom gevestigd op het Van Duivenboden complex. Vanaf 1 juli 2016 is Soares Parket bereikbaar via het entree van Van Duivenboden Interieur en sluit aan op de textielafdeling van Van Duivenboden Interieur. In samenwerking met het team van Van Duivenboden Interieur is op deze manier een begeleiding mogelijk van ontwerp tot realisatie als het om vloeren gaat.

Meneer Frans
Meneer Frans, het centraal gevestigde restaurant, vormt de verbinding tussen de bedrijven. Zowel binnen als buiten, op een royaal terras, met verse biologische producten en goede dranken.

“Interieur moet bij je passen”

“Wij hebben al veel trends langs zien komen en gaan. Uit ervaring is het van groter belang om samen met de klant op ontdekkingsreis te gaan en erachter te komen wat zijzelf het liefste in hun omgeving hebben. Het huis is een schuilplek en moet buitengewoon goed passen bij de bewoner, die daardoor gelukkiger wordt. Denk hierbij niet alleen aan design, maar ook de functionaliteit, de verschillende contrasterende materialen en kleurkeuzen. Wij werken klantgericht en stellen onze kennis op designgebied ter beschikking om mensen in dit proces te begeleiden”

“Een interieur biedt de mogelijkheid je eigen persoonlijkheid te versterken.”

Sven van Duivenboden

Interieuradviseur

Mike van Duivenboden

Interieuradviseur

Heidi Much

Interieurontwerpster

Onno van der Heijde

Interieuradviseur

Annabel Gravestein

Interieurarchitect

Anouk Damoiseaux

Interieurontwerpster

Jaleesa Korfage

Administratie

Patrick Scherptong

Interieuradviseur/verkoop manager

Kim Groeneveld – van Duivenboden

Textiel administratie

Robbert Schabbink

Allround textieladviseur

Jaap Pekelaer

Buitendienst/service afdeling

Boubker Bouras

Buitendienst/service afdeling