Showroom

Vvan Duivenboden interieur, al meer dan een eeuw in Haarlem’s binnenstad, biedt een ruime 800m² showroom vol hedendaagse inrichting in historische herenhuizen. Ons uitgebreide assortiment van meubels, verlichting, textiel en accessoires, samen met ons deskundige team, zorgt voor een unieke interieurervaring.

Ontdek een voorproefje van onze showroom online, voor meer inspiratie, bezoek onze collectiepagina of kom langs. Voor de beste ervaring maakt u een afspraak, zodat een van onze adviseurs voor u klaar staat.

VDI is al meer dan 100 jaar te vinden in de binnenstad van Haarlem met meer dan 800 vierkante meter showroomoppervlakte voor de totaalinrichting van nu, in eeuwenoude herenhuizen dat een overweldigend decor vormt. Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving. Hier een kleine inkijk van beelden bij ons uit de showroom. Voor meer inspiratie in wat wij verkopen kunt u altijd op onze collectie pagina kijken of kom een keer langs bij ons in de showroom! Voor de beste ervaring maakt u een afspraak, zodat een van onze adviseurs voor u klaar staat.