Brand New!

TONON

Passie, ervaring, experiment: sinds 1926 maken zij meubelen met een internationaal design voor de woning en horecawereld.

Met trots kunnen wij melden dat wij een samenwerking hebben met het Italiaanse bedrijf Tonon

Dankzij de steun van toonaangevende internationale ontwerpers is hun stijl eclectisch en kosmopolitisch. De filosofie richt zich op het nastreven van de juiste balans tussen materie en vorm, esthetiek en functie, maakbaarheid en originaliteit. Zij combineren de waarde van “goed doen” met de constante zoektocht naar de beste oplossingen, om stoelen en meubels te creëren voor dagelijks gebruik die lang meegaan, waardoor het leven van elke omgeving, thuis als in hotel, in restaurant als op kantoor, een moment van welzijn.

Duurzaamheid en Milieu

Stap voor stap, met bewustzijn, kijkend naar de toekomst, hebben ze ervoor gekozen om te geloven in een groenere industrie. In de industriële realiteit besteden we aandacht aan materialen, waarbij ze rekening houden met en de voorkeur geven aan de recycleerbaarheid of de natuurlijke oorsprong; we hechten veel belang aan elke fase van de productiecyclus en de levenscyclus van de meubels, met behulp van de beste beschikbare technologieën. Op deze manier creëren zij stoelen en tafels die niet alleen state-of-the-art zijn, maar ook duurzaam, met een sterke focus op productiecycli, die de impact op het milieu laag houden en beheersen. zij hebben geïnvesteerd in hernieuwbare energie, een keuze waarmee ze meer dan 80% van de energiebehoefte van hun bedrijf kunnen dekken.

De Collectie

De collectie biedt een ruime keuze aan stoelen, krukken, fauteuils, lounges, banken, banken, tafels en salontafels. Een uitgesproken identiteit, die wordt gecombineerd met een veelheid aan stijlen en inspiraties, vormen en materialen. Dankzij de rijke ervaring kennen zij de materialen en weten ze hoe ze maximaal kunnen laten presteren. Hout en metaal, leer en stof, integraal en geïnjecteerd polyurethaanschuim: Zij combineren het door middel van geïndustrialiseerde processen en handmatige techniek, in de juiste balans tussen vorm en functie. Het resultaat is een product dat zowel thuis als in het hotel, in de bar of in het restaurant, in een vergaderruimte of op kantoor geweldig kan staan, rekening houdend met de verschillende internationale markten.

Vers van de pers

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.