Een nieuwe samenwerking is geboren!

Met trots mogen wij mededelen dat wij de nieuwe dealer van COR zijn!

De producten waarover wij hieronder spreken zijn ook de collectie die wij hebben ingekocht en vanaf half mei mogen tentoonstellen bij ons in de winkel.

 

Hier een kleine introductie van het bedrijf COR:
COR wordt gerund door dezelfde familie die het bedrijf halverwege de jaren vijftig heeft opgericht. Toen waren we, net als nu, thuis in Rheda-Wiedenbrück. We bouwen hier al zo’n zeventig jaar meubels en je ziet de passie waarmee het gemaakt is. Mocht je het je afvragen: onze naam komt niet uit het Westfaals, maar uit de streek rond Rome. COR is het Latijnse woord voor hart. Toen we het een naam gaven, vormden de drie harten in het wapen van de prinselijke medeoprichter de inspiratie. Een gelukkig toeval, want door de jaren heen hebben we gemerkt hoeveel het hart naast de naam met COR te maken heeft. Leven is een echte zaak van het hart. En dat is precies hoe wij meubels bouwen voor comfortabel wonen. Dat was gisteren het geval – en dat zal morgen nog steeds het geval zijn.

 

Elementenbank Jalis

Club fauteuil Jalis

Jalis collectie:
Jalis is het magische woord uit het Oosten voor gastvrijheid en ontspannen communicatie met familieleden of vrienden. Weelderige kussenvormen nodigen uit om gezellige ontspanning en fantastisch comfort te zoeken. 

 

 

 

 

Fauteuil Cordia Lounge

Fauteuil Cordia lounge:
De Cordia-familie omvat een loungestoel en een ongewoon gezellig exemplaar. Een vol donzen kussen ligt in een gladde, dunne schaal. Bijzonderheid: de omwikkelde stof op de armleuningen. Cordia Lounge staat stevig op de grond met vier poten op een draaibaar gepolijst aluminium onderstel. Het lounge-achtige aspect van het nieuwe familielid komt niet in de laatste plaats door het ingebouwde kantelmechanisme. Er zit nog maar één ding op: leun achterover, alsjeblieft!

 

 

 

Eetkamerstoel Alvo

 

Alvo stoel collectie:
Waarom kiezen als je het beste van twee werelden kunt hebben?, vroegen de ontwerpers van Jehs + Laub zich af en ontwierpen deze fauteuil met de elegante, matte zitschaal en de comfortabele zitkussens. Het is zo zacht dat je er urenlang mee aan de eettafel kunt blijven zitten. En omdat het in talloze variaties verkrijgbaar is, voldoet het werkelijk aan iedere smaak.

 

 

Bank Conseta

 

Bank Conseta:
Conseta is niet alleen een bankenprogramma, maar ook een aanvullend programma met talloze mogelijkheden. Elementen van verschillende vormen en maten, gecombineerd met een keuze aan armleuningen, geven voldoende ruimte om configuraties te verkennen die in elke kamer passen. Verschillende soorten armleuningen en karkasbreedtes en een keuze aan kussenvullingen zorgen voor een breed scala aan ontwerpoplossingen.

 

 

 

Draaifauteuil Shrimp

Fauteuil Shrimp:
Je zou kunnen denken dat je een bekroond designicoon als de populaire Shrimp fauteuil niet kunt aanraken. Maar omdat de meubels altijd eigentijds moeten zijn, hebben wij – of beter gezegd de ontwerpers Jehs + Laub – opnieuw een handje geholpen. Wat in de nieuwe versie is gebleven, is de buitenschaal met de karakteristieke zijsneden. Nieuwe toevoegingen zijn onder meer een los geplaatst knuffelkussen en een nieuw frame dat de stoel niet alleen visueel maar ook fysiek laat schommelen.

 

 

Elementenbank Trio

 

 

Trio elementenbank:
NIETS IS MOETEN, ALLES IS BESCHIKBAAR: TRIO KAN PRECIES SAMENGESTELD WORDEN ZOALS HET VOOR DE EIGENAAR GEMAKKELIJK IS

 

Vers van de pers

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.