Een nieuw pracht exemplaar van Pode – de TWEAK

Van een gewone bank tot een riante hoekopstelling of een u-vormige chill-gigant; geen bank vindt zo gemakkelijk jouw favoriete vorm als Tweak.

Ontwerper Roderick Vos tekende een uitgekiend programma met slim bedachte elementen zodat je nagenoeg elke gedroomde combinatie of opstelling kunt verwezenlijken. Zoals je van elk Pode-product gewend bent, gaat het niet alleen om functie. Jouw designminnend oog wil ook wat. En ook op dat vlak biedt Tweak je precies wat je zoekt. Kijk maar eens naar de hoeken, waarin je een subtiel ‘kneepje’ kunt ontdekken. Maar ook de bolling in de armen en het hoogwaardige stoffeerdetail waarmee de zijkant van het rugkussen is afgewerkt. Tweak is een model waarin onze topstoffeerders met plezier hun vakmanschap kunnen showen.

Met de zitbreedte van Tweak kun je volop variëren. Bij de elementen heb je de keuze tussen 80 en 95 centimeter en bij de banken is ook een zitbreedte van 110 centimeter mogelijk. Mocht je graag een hoofdsteun als accessoire toevoegen dan is die in drie bijpassende breedtes beschikbaar. En goed om te weten: het programma kent ook een mooie poef, om je zitcomfort nog verder uit te breiden.

Vanaf eind december is deze bank bij ons in de winkel te bekijken en uiteraard om ook uit te proberen! Wilt u toch al eerder informatie over deze top bank?
Kom dan gezellig bij ons langs en vraag onze adviseurs om meer informatie.

 

                          

Vers van de pers

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.