Pallone Soft Seasons

Al 35 jaar verovert Pallone de harten van designliefhebbers wereldwijd. Om dat te vieren, ontwikkelde Leolux een serie die het ontwerp een nieuwe draai geeft. Want voor het eerst is er nu een reeks met de zitting in stof, in plaats van leer. Onderaan het bericht vindt u de vele mooie creaties die zijn gemaakt door Leolux.

In stijl met deze ‘revolutie’ is deze Pallone-serie vernoemd naar de draaiing van onze mooie planeet en de invloed daarvan op ons leven. Die beweging brengt ons dag en nacht, en de wisseling van de seizoenen. En nu dus ook zes mooie combinaties van Pallone met bijpassende bijzettafels Portello, samengesteld door Studio Truly Truly. De zitting in stof is niet de enige primeur bij deze nieuwe serie Pallones. Ook is er een nieuw pootje geïntroduceerd.

Warmth of Winter                                 Spirit of Spring                                      Sense of Summer                               Nature of Night

Flavour of Fall                                        Dawn of Day

Vers van de pers

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.