Verfijnd en vol fraaie details. Dan praat je over de Loya

Met Loya creëer je een plek die er altijd voor je is.

Verfijnd en vol fraaie details. Dit is een bank die zich ruimhartig voor je openstelt. Je herkent Loya aan de royale maatvoering en de uitstraling van totale zachtheid. Ontwerpers Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly baseerden hun design op het principe van ‘soft mass’: het toekennen van volume aan een tweedimensionaal materiaal. Het ontwerp neemt rechte, geometrische vormen en vult ze uit tot een compositie van zachte blokken die je onvoorwaardelijk comfort bieden. Over het hele ontwerp loopt een lekker uitgesproken bies.

Een royale zadelsteek, aangebracht door de alleskunners in het Leolux-atelier. De bies creëert een mooie lijnvoering en is bovendien zodanig geplaatst dat je ‘m niet voelt als je geniet van je welverdiende ontspanning op de bank. De overstekende arm- en rugleuningen vallen meteen op. Doordat ze licht gekanteld zijn, vormen ze een open uitnodiging om plaats te nemen. Een uitnodiging die voor altijd geldt. Want dat is Loya, de loyale haven van comfort in jouw interieur. Loya legt contact met de grond via een gestoffeerd platform. Dit is net wat verder teruggeplaatst dan de zitting en bovendien uitvoerbaar in een afwijkend materiaal ten opzichte van de rest van de bank. Zo geef je een heel eigen twist aan jouw Loya-bank.

 

Vers van de pers

Showroom

Een ruim assortiment aan meubelen, verlichting, textiel en woonaccessoires belooft samen met een gepassioneerd team van ontwerpers en adviseurs, een onvergetelijke interieurbeleving.